Vi på Green Key Sverige

Vi är idag i huvudsak fyra personer som jobbar med Green Key i Sverige: Henrik Alsén, Hannah Börjesson, Louise Rabilloud och Mikaela Ditmeyer. Henrik har kontor i Varberg medan Hannah, Louise och Mikaela har sin bas i Stockholm. Därtill har vi ett antal externa revisorer regionalt som hjälper till med kontrollbesök på anläggningarna.

 

Henrik_bild

Henrik Alsén är verksamhetsansvarig på Green Key Sverige och har en examen i industriell ekonomi samt flerårig erfarenhet av att arbeta med olika miljömärkningar från sina 15 år på stiftelsen Håll Sverige Rent. Henrik ansvarar bland annat för Green Keys styrgrupp/jury, ekonomi, kommunikation, nya ansökningar, kriteriernas utveckling och genomför även kontrollbesök. Vid sidan av Green Key driver Henrik också FEE:s miljömärkning Blå Flagg i Sverige.
Du når Henrik på henrik@greenkey.se eller 070-794 77 73.

 

Hannah Börjesson är nationell operatör på Green Key Sverige och har en dubbel examen i miljövetenskap och företagsekonomi med inriktning mot marknadsföring/kommunikation.
Hannah ansvarar bland annat för nya ansökningar, kontrollbesök, den årliga miljörapporteringen, kriteriernas utveckling, internationella och nationella samarbeten, samordning och utbildning av Green Keys externa revisorer, kommunikation, webb och miljöutbildning/miljöinformation.

Du når Hannah på hannah@greenkey.se eller 0700-91 77 73.

 

Louise Rabilloud är samordnare på Green Key och är civilekonom med en masterexamen i hållbar utveckling. Louise har bland annat hand om årlig miljörapportering och utför kontrollbesök. Hon var projektledare för Green Key under ett antal år i slutet av 2000-talet och har arbetat med miljö- och hållbarhetsfrågor i snart 10 år. Vid sidan av arbetet med Green Key driver Louise Ecobi där hon bl.a. håller i miljöutbildningar för logianläggningar och restauranger.
Du når Louise på admin@greenkey.se eller louise@ecobi.se eller 073-692 54 53.

 

Mikaela Ditmeyer är administratör på Green Key Sverige och har en examen i miljövetenskap. Mikaela ansvarar för administrativa delar inom Green Key och årlig miljörapportering.  
Du når Mikaela på
mikaela@greenkey.se eller admin@greenkey.se


Ibland har vi möjlighet att ta emot praktikanter och/eller behöver någon som kan jobba extra. Skicka oss ditt CV om du är intresserad!

 

Green Key Sveriges externa revisorer

Lars Alm har tidigare varit ansvarig för bland annat miljömärkningar på Håll Sverige Rent. Lars har sin bas i Ludvika men gör kontrollbesök i stort sett i hela Sverige.
Du når Lars på lars.alm1951@gmail.com eller 070-723 72 49.

Martin Karlsson var projektledare för Green Key under ett antal år under 2000-talet. Martin utgår ifrån Luleå och utför kontrollbesök i huvudsak i norra Sverige.
Du når Martin på martin@abnovo.se eller 070-687 60 52.

Per Sjöberg har tidigare jobbat med ISO-standarder och utför kontrollbesök i mellan/norra Sverige. Per har för nuvarande sin bas i Åre och Östhammar.
Du når Per på per@facilitatepartner.se eller 073-033 56 65.

 

Företagsuppgifter Green Key Sverige AB 

Green Key Sverige AB
Skiftesvägen 25
432 54 Varberg
Momsreg.nr: SE559041355401