Vi på Green Key Sverige

Vi är idag i huvudsak fyra personer som jobbar med Green Key i Sverige: Henrik Alsén, Hannah Börjesson och Louise Rabilloud. Henrik har kontor i Varberg medan Hannah och Louise har sin bas i Stockholm. Därtill har vi ett antal externa revisorer regionalt som hjälper till med kontrollbesök på anläggningarna.

 

Henrik_bild

Henrik Alsén är verksamhetsansvarig på Green Key Sverige och har en examen i industriell ekonomi samt flerårig erfarenhet av att arbeta med olika miljömärkningar från sina 15 år på stiftelsen Håll Sverige Rent. Henrik ansvarar främst för Green Keys styrgrupp/jury, ekonomi, samarbeten, kriteriernas utveckling och genomför även kontrollbesök. Vid sidan av Green Key är Henrik också nationell operatör för FEE:s miljömärkning Blå Flagg i Sverige.
Du når Henrik på henrik@greenkey.se eller 070-794 77 73.

 

Hannah Börjesson är nationell operatör på Green Key Sverige och har en dubbel examen i miljövetenskap och företagsekonomi med inriktning mot marknadsföring/kommunikation.
Hannah ansvarar bland annat för kontakten med Green Key International, nya ansökningar, kontrollbesök, den årliga miljörapporteringen, kriteriernas utveckling, samordning och utbildning av Green Keys externa revisorer samt kommunikation/webb.

Du når Hannah på hannah@greenkey.se eller 0700-91 77 73.

 

Louise Rabilloud är samordnare på Green Key och är civilekonom med en masterexamen i hållbar utveckling. Louise har arbetat med Green Key till och från sedan 2012. Louise har bland annat hand om nya ansökningar, kontrollbesök, den årliga miljörapporteringen och kriteriernas utveckling. 
Du når Louise på admin@greenkey.se eller 073-692 54 53.

 

 


Ibland har vi möjlighet att ta emot praktikanter och/eller behöver någon som kan jobba extra. Skicka oss ditt CV om du är intresserad!

 

Green Key Sveriges externa revisorer

Lars Alm har tidigare varit ansvarig för bland annat miljömärkningar på Håll Sverige Rent. Lars har sin bas i Ludvika men gör kontrollbesök i stort sett i hela Sverige.
Du når Lars på lars.alm1951@gmail.com eller 070-723 72 49.

Martin Karlsson var projektledare för Green Key under ett antal år under 2000-talet. Martin utgår ifrån Luleå och utför kontrollbesök i huvudsak i norra Sverige.
Du når Martin på martin@abnovo.se eller 070-687 60 52.

Per Sjöberg har tidigare jobbat med ISO-standarder och utför kontrollbesök i mellan/norra Sverige. Per har för nuvarande sin bas i Åre och Östhammar.
Du når Per på per@facilitatepartner.se eller 073-033 56 65.

 

Företagsuppgifter Green Key Sverige AB 

Green Key Sverige AB
Skiftesvägen 25
432 54 Varberg
Momsreg.nr: SE559041355401