Vi på Green Key Sverige

Vi är idag i huvudsak tre personer som jobbar med Green Key i Sverige: Henrik Alsén, Hannah Börjesson och Louise Rabilloud. Henrik har kontor i Varberg medan Hannah och Louise har sin bas i Stockholm. Därtill har vi ett antal externa revisorer regionalt som hjälper till med kontrollbesök på anläggningarna.

 

Henrik_bild

Henrik Alsén är verksamhetsansvarig på Green Key Sverige och har en examen i industriell ekonomi samt flerårig erfarenhet av att arbeta med olika miljömärkningar från sina 15 år på stiftelsen Håll Sverige Rent. Henrik ansvarar bland annat för kriteriernas utveckling, Green Keys styrgrupp/jury, ekonomi, internationella och nationella samarbeten och genomför även kontrollbesök.
Du når Henrik på henrik@greenkey.se eller 070-794 77 73.

 

Hannah Börjesson är nationell koordinator på Green Key Sverige och har en dubbel examen i miljövetenskap och företagsekonomi med inriktning mot marknadsföring/kommunikation.
Hannah har jobbat med Green Key i över fem år och ansvarar huvudsakligen för den årliga miljörapporteringen, kommunikation, webb, miljöutbildning/miljöinformation och genomför även kontrollbesök.
Du når Hannah på hannah@greenkey.se eller 076-835 53 54.

 

Louise Rabilloud arbetar deltid på Green Key och är civilekonom med en masterexamen i hållbar utveckling. Hon var projektledare för Green Key under ett antal år i slutet av 2000-talet och har arbetat med miljö- och hållbarhetsfrågor i snart 10 år. På Green Key har Louise bland annat hand om årlig miljörapportering och utför kontrollbesök. Vid sidan av arbetet med Green Key driver Louise Ecobi där hon bl.a. håller i miljöutbildningar för logianläggningar och restauranger.
Du når Louise på admin@greenkey.se, louise@ecobi.se eller 073-692 54 53

 

Green Key Sveriges externa kontrollanter

Lars Alm har tidigare varit ansvarig för bland annat miljömärkningar på Håll Sverige Rent. Lars har sin bas i Ludvika men gör kontrollbesök i stort sett i hela Sverige.
Du når Lars på lars.alm1951@gmail.com eller 070-723 72 49.

Martin Karlsson var projektledare för Green Key under ett antal år under 2000-talet. Martin utgår ifrån Luleå och utför kontrollbesök i huvudsak i norra Sverige.
Du når Martin på martin@abnovo.se eller 070-687 60 52.

Per Sjöberg har tidigare jobbat med ISO-standarder och utför kontrollbesök i mellan/norra Sverige. Per har för nuvarande sin bas i Åre och Östhammar.
Du når Per på per@facilitatepartner.se eller 073-033 56 65.